Curs Manager Resurse Umane – 19 FEBRUARIE 2021

Categories: Cursuri Formare Profesionala

Curs Manager Resurse Umane – acum disponibil si ONLINE

Pentru o bună organizare a activităţii de resurse umane, pentru o relaţie benefică cu angajaţii şi protecţia lor, pentru evitarea conflictelor salariale în cadrul societăţii dumneavoastră, alegeti cursul de Manager Resurse Umane.

Invata cele mai noi tehnici de recrutare si selectie a personalului, legislatie si evaluarea performantelor angajatilor.

Cursul se desfasoara ONLINE, pe o platforma usor de utilizat, atat pe telefon, cat si pe tableta/laptop. Urmareste cursul din confortul casei, noi organizam totul pentru tine.

Pentru o bună organizare a activităţii de resurse umane, pentru o relaţie benefică cu angajaţii şi protecţia lor, pentru evitarea conflictelor salariale în cadrul societăţii dumneavoastră, PROTECT CONSULTING S.R.L vă vine în ajutor organizând cursul de Manager Resurse Umane.
Acest curs se adresează persoanelor care doresc să se formeze şi să se perfecţioneze în acest domeniu, oferind participanţilor o abordare practică a managementului resurselor umane, urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităţilor şi competenţelor specifice.

MANAGER RESURSE UMANE – conform C.O.R. cod. 121207

descărcare (1)
Durata – 60 ore

Cursurile sunt avizate şi autorizate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi de Ministerul Educaţiei Naţionale.
Certificatele de absolvire şi de calificare sunt avizate de M.M.F.P.S.P.V. şi M.E.N. şi recunoscute pe plan naţional şi internaţional.
Modulele sunt susţinute de lectori cu o vastă experienţă profesională.

Înscrierile se fac la tel./fax. 0234/551.046, de LUNI pana VINERI, între orele 08:00-16:30.
E-mail: cursuri@protect-consulting.ro
Persoană de contact –Doina Panaite- 0731/018.927

CERINŢE MINIME: studii SUPERIOARE

ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE:

1. Diploma de studii (copie );
2. B.I. /C.I. ( copie );
3. Certificat de naştere (copie );
4. Certificat de căsătorie în cazul schimbării numelui (copie ).

Author: Protect Consulting Admin

Lasă un răspuns