Curs – Stivuitorist Bacau – 05 MARTIE 2021

Categories: Cursuri Formare Profesionala

NEXEN Lift Tucks

Curs stivuitorist Bacau – Avand în vedere prevederile prescripţiilor tehnice R1-2010 avizate de către ISCIR România, toate unităţile care deţin şi/sau exploatează stivuitoare sunt direct răspunzătoare pentru funcţionarea, manevrarea acestora în condiţii de siguranţă, astfel ele trebuie să numească personal tehnic, ce trebuie autorizat de ISCIR.

Persoanele care vor să se autorizeze ca stivuitorişti sunt obligate să participe la un curs de formare profesională în acest domeniu.

Ocupatia de stivuitorist se refera la totalitatea competentelor tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a stivuitoarelor si implica cunostinte si abilitati deosebite privind manevrarea in deplina securitate a marfurilor.
 
Numai pentru masinistul care manevreaza stivuitoare sau translatoare stivuitoare este necesara cunoasterea si aplicarea prevederilor prescriptiilor tehnice ISCIR, în vederea autorizarii lui.
 
Care sunt avantajele participarii la acest curs?
1. asimilarea cunostintelor necesare domeniului
2. pregatirea profesionala este asigurata de profesori cu experienta teoretica si practica
3. cursul este acreditat, iar diploma este recunoscuta national si international
4. obtinere autorizatie ISCIR
5. posibilitatea efectuarii stagiului de practica in unitati specializate
6. program de curs flexibil
7. plata in rate si multe alte beneficii.
 
Cursul se achita in doua rate de 600 lei fiecare, prima rata la startul cursului, a doua inainte de examen.

Autorizaţia se eliberează individual persoanelor care au urmat acest curs , au promovat examenele de autorizare şi care fac dovada îndeplinirii condiţiilor privind capabilitatea teoretică şi practică de a exercita activitatea de deservire a stivuitoarelor.

Pentru a veni în sprijinul dvs. organizăm următorul curs de formare profesională:

STIVUITORIST COD C.O.R. 834403

Certificat absolvire specimen autorizatie iscir

Cursurile sunt avizate de Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat – IT Bacău şi autorizate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Autoritatea Naţională pentru Calificări şi Ministerul Educaţiei Naţionale.
Modulele sunt susţinute de lectori cu o vastă experienţă profesională în domeniul ISCIR.

Autorizaţia şi certificatul de absolvire se eliberează individual persoanelor care au promovat examenul.

ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE:

  1. cerere de înscriere;
  2. copie după certificatul de naştere;
  3. copie după actul de identitate;
  4. copie după diploma de studii;
  5. fotografie 2.5/3.5 cm(recentă);
  6. fişă de aptitudini medicale de la medicina muncii cu specificaţia – apt pentru prestarea activităţii de stivuitorist.

fisa de aptitudine

Înscrierile se fac la tel./fax. 0234/551.046, de LUNI până VINERI, între orele 08:00-16:30.
E-mail: cursuri@protect-consulting.ro
Persoană de contact – Doina Panaite – 0731/018.927

Pregatire teoretica Iti punem la dispozitie lectori calificati si autorizati care sa te invete tot ce trebuie sa stii despre legislatie, obligatii, drepturi, indatoriri, manevre permise si nepermise si multe alte informatii care iti sunt necesare. Tot ce trebuie sa faci tu, este sa te prezinti la orele de teorie.

Pregatire practica Iti punem la dispozitie cazane si instalatii necesare, lectori calificati si autorizati, pentru ca tu sa inveti ce inseamna sa operezi un cazan, astfel dupa terminarea cursului vei putea sa practici aceasta meserie cu adevarat.

Organizarea examenelor si pregatire pentru examinare Tot in pretul cursului sunt incluse toate taxele care tin de examinarea si autorizarea ISCIR si ANC. Iti punem la dispozitie chestionare si teste care au s-au dat la examenele precedente si te pregatim pentru examenul pe care urmeaza sa il sustii tu.

Fara alte taxe „surpriza”! Pretul cursului include toate taxele! Nu o sa iti cerem alti bani pentru poze, chestionare, suporturi de curs, protocol, cadouri sau bere rece.

Plata in rate Te lasam sa iti platesti cursul cum vrei si cum poti tu. Nu iti luam bani in plus pentru asta. Poti achita taxa integral sau in cate rate doresti, pana la stabilirea examenului.

Program de teorie si practica flexibil Orarul cursului se stabileste de comun acord cu toti participantii la curs in functie de posibilitatile acestora.

Competente dobandite la cursul de Stivuitorist

Competente fundamentale:

Perfectionarea pregatirii profesionale

Competente generale pe domeniul de activitate

Respectarea normelor de PM, PSI si a Prescriptiilor tehnice ISCIR

Completarea documentelor

Competente specifice

Pregatirea si verificarea vehiculului pentru lucru

Efectuarea transporturilor si manipularii marfurilor

Identificarea defectelor aparute

Predarea utilajului si documentelor

Author: Protect Consulting Admin

Lasă un răspuns