Curs coordonator în materie de sănătate şi securitate în muncă
Despre curs
Având în vedere prevederile art. 51 alin.(2) din Legea Securităţii şi Sănătăţii în Muncă nr.319/2006 şi ale art. 72 din Hotărârea Guvernului nr.300/2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru şantierele temporare şi mobile, Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii în Şanse a emis Ordinul 242/2007, Ordin ce reglementează Regulamentul privind formarea specifică a coordonatorilor în materie de securitate şi sănătate în muncă pe durata elaborării proiectului şi/sau a realizării lucrării pentru şantiere temporare ori mobile.Având în vedere prevederile art. 51 alin.(2) din Legea Securităţii şi Sănătăţii în Muncă nr.319/2006 şi ale art. 72 din Hotărârea Guvernului nr.300/2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru şantierele temporare şi mobile, Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii în Şanse a emis Ordinul 242/2007, Ordin ce reglementează Regulamentul privind formarea specifică a coordonatorilor în materie de securitate şi sănătate în muncă pe durata elaborării proiectului şi/sau a realizării lucrării pentru şantiere temporare ori mobile.
Prezentul Ordin stipulează faptul că beneficiarii şi/sau managerii de proiect începând cu data de 01.09.2007 au obligaţia să desemneze un coordonator în materie de securitate şi sănătate în muncă pe durata elaborării proiectului şi/sau a realizării lucrării, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr.300/2006.
Firma noastră în calitate de furnizori de formare profesională a adulţilor, va organiza următorul curs: COORDONATOR ÎN MATERIE DE SĂNĂTATE ŞI SECURITATE ÎN MUNCĂ
Cod COR 226303 – Nivel superior – 90 ORE
CERINŢE MINIME: studii superioare tehnice, curs de pregătire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă de 80 ore, şi experienţă profesională în domeniul construcţiilor de minim 5 ani (dacă este cazul).
Cursuri atestate de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei. Certificatele de absolvire sunt avizate de M.M.P.S. şi M.E. şi recunoscute pe plan naţional.
Modulele sunt susţinute de lectori cu o vastă experienţă profesională în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă inspectori în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, absolvenţi ai cursului post universitar în domeniul evaluării riscurilor privind securitatea şi sănătatea în muncă, şi masteranzi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.
ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE:
1. Copie după buletin/carte de identitate;
2. Copie după certificatul de naştere;
3. Curriculum vitae;
4. Copie după diploma de absolvire a instituţiei de învăţământ superior;
5. Adeverinţă din care să rezulte experienţa profesională în construcţii sau în conducerea şantierului (în cazul in care sunteți absolvent de studii superioare alta specializare decat constructii)
6. Copie de pe documentele care atestă nivelul de pregătire mediu în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.
Continut curs
Despre profesor
57 Cursuri
266 studenți